Muziekles Salland

Muziekles

Om met keyboard- of pianoles te starten heb je geen vooropleiding of kennis van het notenschrift nodig. Iedereen kan er aan beginnen, want alles wordt stapje voor stapje uitgelegd en geoefend. Zo leer je steeds weer iets nieuws over je instrument, over het notenschrift en alles wat met muziekmaken te maken heeft. De lessen worden ook regelmatig aangevuld met (vereenvoudigde) nummers uit de top-40 of bv sinterklaas- en kerstliedjes. Als leerlingen zelf met leuke ideeën komen wordt er gekeken of we dat ook in de les kunnen gebruiken. Het tempo wordt aan de leerling aangepast. Heb je wat meer tijd nodig om een nieuw liedje in te studeren? Prima! Gaat het je allemaal heel makkelijk af en wil je sneller nieuwe stukken spelen? Óók prima! Heb je in het verleden al eens muziekles gehad en wil je de draad weer oppakken? Ook dan ben je van harte welkom, want zowel beginners als gevorderden kunnen bij Muziekles Salland terecht.


In Broekland
wordt er alleen keyboardles (geen pianoles) gegeven.
Leslokatie: Gerardus Majellaschool.

In Nieuw-Heeten worden er zowel keyboard- als pianolessen gegeven. Met ingang van het nieuwe seizoen (start in september 2014) verhuizen de muzieklessen van het Timmermanshuis naar de Belte / MFA.

Het seizoen loopt zoveel mogelijk gelijk met de schoolvakanties. Dat betekent dat je in een jaar 36 muzieklessen krijgt.

Meer informatie over het lesgeld of over aanschaf (eventueel huren) van een keyboard vind je in het linker menu.